Evropski simpozij hrane – Ideje, ki navdihujejo prihodnost. Zavezani k poslanstvu postati najpomembnejši evropski kulinarični dogodek in edinstvena platforma, ki soustvarja trajnostno prihodnost Evrope.
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2019/03/European-Food-Summit-Ljubljana-2019.jpg7791047Slaviša Amidžićhttps://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.pngSlaviša Amidžić2019-03-18 00:31:022019-03-22 22:51:13European Food Summit Ljubljana 16.-19.3.2019
Kurkuma je gomoljasta rastlina značilno rumenkaste barve, ki…
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2019/03/kurkuma.jpg635960Sana Grah Amidžićhttps://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.pngSana Grah Amidžić2019-03-15 16:10:572019-03-24 07:39:01Zdravilni učinki in uporaba kurkume v kuhinji
S 1.januarjem 2019 so se 13-im članom JRE priključile še…
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2019/01/jeune-talent-maitre-restaurateur-dessert.jpg467700Slaviša Amidžićhttps://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.pngSlaviša Amidžić2019-01-05 16:35:142019-03-19 12:04:14JRE Slovenija ima 4 nove članehttp://gtzslovenije.si
Gostinsko turistični zbor Slovenije je prireditev turizma in…
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/08/65.-Gostinsko-turistični-zbor-Slovenije-8.-in-9.10.2018-v-Portorožu.jpg758776Slaviša Amidžićhttps://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.pngSlaviša Amidžić2018-08-22 22:06:392019-03-19 12:04:2065. Gostinsko turistični zbor Slovenije 8. in 9.10.2018 v Portorožu
Chefs Stage- International Gastronomy & Hospitality Congress, Šibenik 18.-19.3.2019
European Food Summit Ljubljana 16.-19.3.2019
Molekularna kuhinja?
Zdravilni učinki in uporaba kurkume v kuhinji
Kulinarični dogodek na posestvu Steyer
Mariborski Mak najboljša slovenska restavracija
Mednarodni zeleni teden 2019: Živilska industrija išče nove trende
JRE Slovenija ima 4 nove člane
65. Gostinsko turistični zbor Slovenije 8. in 9.10.2018 v Portorožu
Prednosti soli