Sodelujte na Web Kulinarika

Sodelujte na spletnem portalu Web Kulinarika, ter predstavite svojo ponudbo kreativno in strokovno, na enem izmed največjih spletnih portalov o gostinstvu in kulinariki v Sloveniji. Spletni portal vodi strokovna  ekipa pod vodstvom Slaviše Amidžiča, zato ponujamo individualne kreativne oglaševalske možnosti za predstavitev in oglaševanje vaših akcij in ponudbe.

Web kulinarika je s svojo tradicijo in kakovostjo vsebine verodostojen partner vsem, ki potrebujejo kakovostno, strateško in kreativno oglaševanje.

Sodobne možnosti oglaševanja in kreiranje kakovostih vsebin!

Spletne pasice in oglasi

Predstavite svojo ponudbo ali izdelek našim zvestim uporabnikom z vsemi sodobnimi oblikami in dimenzijami spletnih multimedijskih oglasov (bannerji, slike, oglasne pasice, video oglasi…).

Za vas lahko spletne pasice oblikujemo tudi mi. Prav tako pa vam zagotavljamo popolno statistiko vašega oglasa (število klikov, število prikazov…)

PR Članki

Nudimo pisanje prepričljivih PR člankov, ki se bodo zlili z spletnim portalom in bodo uporabnike prepričali s kreativno slikovno, video ali tekstovno vsebino. Vsebino PR članka, vključno s slikami in multimedijo ter povezavami do vaše strani, pa lahko pripravite tudi sami.

PR članek je objavljen v sklopu spletne strani na Web Kulinarika z oznako »Oglasno sporočilo«

Drugo

Potrebujete kakšno drugo obliko oglaševanja vaše ponudbe ali dogodka?  Imate kakšen drug predlog za sodelovanje?

Pišite nam ali nas pokličite!

Profesionalno izpeljemo medijsko pokroviteljstvo, ki lahko vključuje tudi pripravo videa.

Slaviša Amidžić

NOVO! Rubrika »Slaviša priporoča«

Prepustite naj vaš izdelek oceni in predstavi vrhunski kuhar Slaviša Amidžič.

Na podlagi svojih mnogih pridobljenih nagrad in dolgoletnih izkušenj  v rubriki “Slaviša priporoča”, ki jo nato še dodatno izpostavimo na začetni strani spletnega portala, družbenih omrežjih in redne e-novice.

Pošljite povprašanje!

Zakaj oglaševanje na internetu?

Medtem ko v tradicionalnih medijih obveščate kupce o izdelkih in storitvah, jih le-ti lahko na internetu tudi neposredno kupijo. Zraven tega, da je internet zelo dobro orodje direktnega marketinga, pa zadnje raziskave kažejo, da je oglaševanje na internetu tudi zelo učinkovito za izgradnjo blagovne znamke.

Bistvene prednosti interneta v primerjavi tradicionalnim medijem lahko strnemo v naslednje:

 • Velika učinkovitost
  Oglaševalske akcije na internetu so učinkovite tako za oglaševanje blagovnih znamk kot tudi prodajne akcije podjetij, in cenovno ugodnejše kot v ostalih medijih
 • Hitri rezultati
  Oglaševanje na portalu www.web-kulinarika.si  lahko v zelo kratkem času poveča obisk na vaših spletnih straneh, s tem pa tudi poveča prepoznavnost in posledično prodajo proizvodov in storitev v vašem podjetju.
 • Interaktivnost
  Oglaševalec in uporabnik interneta lahko medsebojno dvosmerno komunicirata.
 • Širok doseg
  Oglasi, objavljeni na internetu so vidni ne samo lokalno temveč tudi na celotnem področju Slovenije in izven.
 • Praktičnost
  Zaradi praktičnosti, prodornosti in hitrega širjenje postaja internet eno najmočnejših orodij za izpeljavo vaših poslovnih planov. Internet omogoča, da uspešno kombinirate tradicionalne in najnovejše oblike marketinga in prodaje.