Uncategorized @sl

O kvasu, drožeh in kruhu

“Treba je mnogo preprostih besed kakor KRUH, LJUBEZEN, DOBROTA, da ne bi slepi v temi … Preberite več

Bučno olje

Bučno olje ali zeleno zlato je bogato, okusno in hranilno olje, ki vsebuje veliko zdravju … Preberite več

veganski recepti za vsak dan

Veganski recepti za vsak dan

Izšla je knjižica veganski recepti za vsak dan, ki je namenjena vsem, ki se že … Preberite več

67. GTZ Slovenije

V ponedeljek, 7. decembra 2020, bo tradicionalni dogodek – Gostinsko turistični zbor Slovenije, ki bi … Preberite več

Chefs care dobrodelna akcija

Po Sloveniji je v času pandemije med vrhunskimi kuharji zaokrožila prav posebna dobrodelna akcija Chefs … Preberite več

Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

Doživite Valentinovo 2020 nekoliko drugače in preživite nepozaben Valentinov večer v stilu Jamesa Bonda! Razrešite … Preberite več

66. Gostinsko turistični zbor, Ljubljana

  Gostinsko turistični zbor Slovenije je prireditev turizma in gostinstva, ki ima v Sloveniji najdaljšo tradicijo. Združuje, tako … Preberite več

Čičerika – živilo prihodnosti?

Čičerika postaja vse bolj priljubljeno in uporabljeno živilo povsod po svetu. Zaradi svoje vsestranskosti se … Preberite več

Špargljeve jedi

10 okusnih špargljevih jedi

Šparglji ali beluši so nepogrešljiva spomladanska sestavina v vsaki kuhinji. Veljajo za znanilce pomladi in … Preberite več

Mariborski Mak najboljša slovenska restavracija

Prestižna mednarodna lestvica La Liste je med najboljše v letu 2019 ponovno uvrstila mariborsko restavracijo … Preberite več

JRE Slovenija ima 4 nove člane

S 1.januarjem 2019 so se 13-im članom JRE priključile še 4 restavracije – David Vračko (Restavracija Mak, … Preberite več

Brisanje kulinaričnih klišejev

Brisanje kulinaričnih klišejev Če je potrebno za popolno izkušnjo neke destinacije vzdražiti vsa čutila, potem … Preberite več