JRE Slovenija ima 4 nove člane

S 1.januarjem 2019 so se 13-im članom JRE priključile še 4 restavracije – David Vračko (Restavracija Mak, Maribor), Gašper Puhan (Galerija okusov, Novo Celje), Luka Košir (Gostišče Grič, Horjul), Sabina in Grega Repovž (Gostilna Repovž, Šentjanž).

Restavratorji v JRE Slovenija želijo postati prepoznavni tako v Sloveniji kot tudi v širšem okolju z različnimi aktivnostmi, za katere je izjemno pomembno vključevanje v lokalno okolje, pomoč drug drugemu in spodbujanje partnerstva. Prednostno želijo ustvariti družino JRE, v katero bodo vključeni proizvajalci sestavin in pijač, vinarji, izobraževalne ustanove, kulinarični mediji, hotelirji …

Vir: https://www.jre.eu/en/slovenia

0 Komentarjev

Oddajte komentar

Sodelujte tudi vi in oddajte vaše mnenje ali izkušnjo s tem receptom!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja