Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu
65. Gostinsko turistični zbor Slovenije 8. in 9.10.2018 v Portorožuhttp://gtzslovenije.si

65. Gostinsko turistični zbor Slovenije 8. in 9.10.2018 v Portorožu

22. avgusta, 2018/in Dogodki /by Slaviša Amidžić

Gostinsko turistični zbor Slovenije je prireditev turizma in gostinstva, ki ima v Sloveniji najdaljšo tradicijo. Združuje, tako zaposlene v gostinstvu in turizmu, kot tudi mladino v procesu izobraževanja za delo v stroki. Strokovna tekmovanja omogočajo prikaz dodanih vrednosti storitev, ki bi jo vsak hotelir želel imeti v svoji ponudbi.

Prireditev udeležencem – tekmovalcem omogoča prikaz lastnega strokovnega znanja, primerjavo s kolegi iz stroke ter predvsem izmenjavo praks in izkušenj, s ciljem: danes prikazano – jutri v praksi uporabljeno.

Spremljanje strokovnih tekmovanj v živo je prava učna ura, saj lahko obiskovalci preverijo svoje znanje ter se spoznajo tudi z novosti in trende v stroki. Tekmovanja niso samo klasična tekmovanja, temveč so nadgradnja znanja, iskanje nečesa novega. Največji izziv je biti inovativen, upoštevati trende, biti pred drugimi in to prenesti v delovni vsakdanjik, z željo izboljšanja kakovosti storitve.

 

 

Program:
  • Ponedeljek. 08. 10. 2018
  • Torek, 09. 10. 2018
09.00 – 19.00 Priprava pogrinjkov v živo – razstava pogrinjkov GH Bernardin, dvorana EUROPA CD
09.00 – 19.00 Razstava kulinarične in slaščičarske artistike kategorija D GH Bernardin, dvorana EUROPA CD
09.00 – 19.00 Razstava TRAK KAKOVOSTI, GRAND PRIX – hladna kuhinja GH Bernardin, dvorana EUROPA CD
09.00 – 19.00 Razstava kulinarike in slaščičarskih izdelkov kategorija A B C GH Bernardin, dvorana EUROPA CD
09.00 – 19.00 Razstava gostinske opreme, inventarja, čistil, živil in pijač GH Bernardin, preddverje recepcije, kongresnega centra, dvorana EMERALD, ADRIA, EUROPA CD
09.00 – 10.00 Tekmovanje sobaric – pisni del GH Bernardin
09.45 – 11.45 Tekmovanje hotelski receptorji – pisni del GH Bernardin, dvorana NAUTILUS
09 00 – 12.00 Tekmovanje dijakov  SŠGT Slovenije – turizem GH Bernardin, dvorana MEDITERANEA
09.00 – 13.00 Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – kuharstvo GH Bernardin, dvorana EMERALD
09.00 – 13.00 Tekmovanje dijakov SŠGT Slovenije – strežba GH Bernardin, dvorana EMERALD
09.00 – 16.00 Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave GH Bernardin PIANO BAR / ali TROPIC BAR
09.00 – 20.30 Tekmovanje ekip v pripravi in postrežbi menija GH Bernardin TERASA AURORA in AURORA I.
09.00 – 09.45 Tekmovanje vinski svetovalci – pisni del GH Bernardin, dvorana DAPHNIA
10.00 – 17.00 Tekmovanje v pripravi jedi v kotličku Hotel Histrion TAVERNA, terasa
12.00 – 16.00 Tekmovanje sobaric – nastop v živo GH Bernardin preddverje recepcije
12.30 – 13.00 Tekmovanje vinski svetovalci – praktični del odpiranje penine GH Bernardin, BAR PIANO
13.00 – 14.00 Pozdrav prireditvi 64. GTZ Slovenije (podelitev priznanj TGZ) GH Bernardin GRAND CAFE – BAR PIANO
13.00 – 16.00 Tekmovanje; razkosavanje in priprava jedi pred gosti Hotel Histrion, TAVERNA
10.00 – 12.00 Tekmovanje dijakov Slovenije – pekarstvo GH Bernardin dvorana AURORA II. in III.
14.00 – 15.00 Okrogla miza: NATAKAR – TOREJ SEM GH Bernardin, dvorana EUROPA AB
14.00 – 16.30 Tekmovanje vinski svetovalci – praktični del GH Bernardin, PIANO BAR
14.00 – 17.00 Tekmovanje hotelski receptorji – praktični del GH Bernardin pri dvorani EUROPA
14.00 – 17.00 Tekmovanje o poznavanju in točenju piva Hotel Histrion, TAVERNA, terasa
12.30 – 14.30 Tekmovanje dijakov Slovenije – slaščičarstvo GH Bernardin, dvorana AURORA  II. in III.
17.15 – 18.15 Razglasitev rezultatov tekmovanj dijakov srednjih šol Hotel Histrion, dvorana ASTERIA
19.30 – 01.00 Razglasitev rezultatov dnevnih tekmovanj z družabnim srečanjem GH Bernardin, GRAND CAFE

E-prijave za Gostinsko-turistični zbor Slovenije na:

http://gtzslovenije.si/prijava/

 

Vir: https://tgzs-events.si/event/65-gostinsko-turisticni-zbor/ 

Delite s prijatelji
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Pinterest
  • Share on Linkedin
  • Share by Mail
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/08/65.-Gostinsko-turistični-zbor-Slovenije-8.-in-9.10.2018-v-Portorožu.jpg 758 776 Slaviša Amidžić https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png Slaviša Amidžić2018-08-22 22:06:392019-03-19 12:04:2065. Gostinsko turistični zbor Slovenije 8. in 9.10.2018 v Portorožu
NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

Kategorije

  • Dogodki
  • Galerije
  • Izpostavljamo
  • Kuharski tečaji
  • Nasveti
  • Novosti
  • Objave v medijih
  • Zdrava prehrana

Top 5 receptov meseca

  • Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Nov recept za mini kokosove rezine 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Kolerabina kremna juha s snežno peno 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Svinjska pečenka z zeliščno skorjico 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Quo’ fen tan’ ali Vietnamski bograč 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top