Splošni pogoji

1. Vsebin spletnega portala Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si ni mogoče objavljati, prenašati ali kako drugače razširjati brez pisnega soglasja lastnika. V kolikor želite uporabljati vsebine ali druge podatke s spletnega portala Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si, pošljite vlogo z obrazložitvijo namena uporabe podatkov na elektronski naslov info@web-kulinarika.com. Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si si pridržuje pravico do zavrnitve vloge brez obrazložitve.

2. Lastnik Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si ne jamči za redno ažuriranje strani, prav tako ne jamči za točnost receptur in postopkov, saj vsi recepti niso preizkušeni s strani avtorjev.

3. Lastnik Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si ne odgovarja za povezave na sosednjih straneh ki kažejo nanj, niti za povezave, katere lahko zasledite na naših straneh.

4. Skoraj vso slikovno gradivo je last lastnika teh strani, z izjemo nekaj slik, ki so dosegljive na svetovnem spletu, in jih je prepovedano kopirati in objavljati brez predhodnega dovoljenja avtorja le-teh.

5. Lastnik Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si za vse informacije podane na portalu ne nudi nobenih dodatnih pojasnil ali obrazložitev. Informacije so na voljo le v podani obliki in se ne morejo uporabljati kot jamstvo za karkoli. Lastnik Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si v nobenem primeru ne jamči za kakršno koli neposredno ali posredno nastalo škodo ali posledico, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnem portalu Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v vsebini. Nekateri prispevki in datoteke so bili poslani iz vaše strani. Če je z objavo določenih vsebin ali datotek prišlo do kršenja avtorskih pravic, se prosim obrnite na same donatorje le-teh datotek.
5.a. Vsi uporabniki spletnega portala Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si uporabljajo vso objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

6. Dokumenti in vsebovane grafike lahko vsebujejo tehnične pomanjkljivosti ali tipografske napake.

7. Vse pravice, ki niso eksplicitno navedene so pridržane!

8. Če se z navedenimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nemudoma zapustite spletni portal Kulinarika Slovenije – web-kulinarika.si.