Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Mednarodni zeleni teden 2019: Živilska industrija išče nove trende

5. januarja, 2019/in Dogodki /by Slaviša Amidžić

»Kakšni bodo okusi prihodnosti?« – Odgovore posredujejo Nemška federacija za prehrano in prehrano (BLL) in Zveza nemške industrije hrane in pijače (BVE) v dvorani 22a na Mednarodnem zelenem tednu v Berlinu. 2019 (IGW, 18. – 27. Januar).

Kot je pojasnil izvršni direktor BLL / BVE Christoph Minhoff: »Prihodnost bo okusna – zahvaljujoč prehrambeni industriji in njenim inovacijam. Vsi, ki so vpleteni, poskrbijo, da je to ena najbolj inovativnih industrij v Nemčiji, od uveljavljenih mednarodnih podjetij do novih, ambicioznih podjetij. Mednarodni zeleni teden 2019 bomo predstavili to raznolikost in nekaj zanimivih odgovorov na vprašanja o okusih prihodnosti. Vendar to ni le vprašanje okusov, ampak zadeva tudi trajnost, zdravje in družbeno odgovornost. “

Vzpodbuda prihajajo iz naslednjih podjetij iz sektorjev industrije, trgovine in sistemov, ki skrbijo za začetek živilske dejavnosti:

• McDonalds Germany ponuja virtualni obisk restavracije prihodnosti s poudarkom na kakovosti in trajnostnih vidikih.

• Nestlé Nemčija ponuja nekaj odgovorov o odgovornem odnosu do vode.

• Danone daje obiskovalcem priložnost, da iz svoje palete mlečnih izdelkov vzamejo nove, izboljšane prehranske izdelke.

• REWE predstavlja jasne primere, zakaj je zmanjšanje količine plastike na vrhu dnevnega reda v prihodnjih načrtih tega komercialnega podjetja.

• 3Bears izdeluje ime z različnimi vrstami kaše, ki vsebujejo koščke sadja, polnozrnatega ovsa in brez dodatkov ali dodanega sladkorja.

• Joybräu je razvil prvo pivo brezalkoholnih beljakovin na svetu.

• Laiina beljakovinska konoplja, konopljina semena, bogata z beljakovinami, ki jih lahko uživate na različne načine, v müesliju, namazu, v solatah ali napitkih, praženih, pečenih v kruhu ali samo po sebi.

• NearBees dobavlja med iz lokalnega čebelarja neposredno v vaš poštni predal.

• Projekt Haehnlein sestavlja skupina ekološko aktivnih podjetij, ki se ukvarjajo z dobavo ekoloških jajc in izdelkov, pridobljenih iz piščancev.

Vir: https://www.gruenewoche.de/

Delite s prijatelji
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Pinterest
  • Share on Linkedin
  • Share by Mail
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2019/01/Internationale-Gruene-Woche-Berlin-Holiday-Inn-Berlin-City-Center-East-900x405.jpg 405 900 Slaviša Amidžić https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png Slaviša Amidžić2019-01-05 17:06:412019-03-19 12:03:59Mednarodni zeleni teden 2019: Živilska industrija išče nove trende
NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

Kategorije

  • Dogodki
  • Galerije
  • Izpostavljamo
  • Kuharski tečaji
  • Nasveti
  • Objave v medijih
  • Uncategorized @sl
  • Zdrava prehrana

Top 5 receptov meseca

  • Nov recept za mini kokosove rezine 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Kolerabina kremna juha s snežno peno 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci 2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Jelenov hrbet z petimi popri 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
  • Labod iz melone (Video recept) 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 5,00 zvezdic od 5
O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top