Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Mleta mrežna pečenka

Glavne jedi, Mesne jedi
Mleta mrežna pečenka

Čas priprave: 120 min

Težavnost: 6

Število oseb: 4

Mleto meso Pečenke Svinjina

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 1,5 kg svinjskega mletega mesa
  • 1 čebula
  • 4 stroki česna
  • sesekljan peteršilj
  • sol, poper, majaron
  • 3-4 jajca
  • sv. mrežica
  • drobtine po potreb

Priprava recepta

Recept za pečenko iz mletega mesa zavitega v svinjsko mrežico.

K mletemu svinjskemu mesu dodamo začimbe, jajca, ter na drobno narezano prepraženo čebulo, sesekljan česen ter peteršilj.

Iz teh sestavin oblikujemo štruco, jo po vrhu namažemo še z jajco, zavijemo v svinjsko mrežico, prelijemo z vročim oljem ter pečemo eno do eno uro in pol.

Oglejte si sorodne recepte
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico Svinjska ribica v marinadi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico Puranja zvita pečenka po appenzellerško
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico Svinjina z limono
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico svinjski kotlet po domače
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico Svinjski file na riževi solati
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top