Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Zeljna juha z mesom

Enolončnice
Recept za Zeljna juha z mesom

Čas priprave: 45 min

Težavnost: 4

Število oseb: 2

Svinjina Zelje

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 30 dag svežega zelja
  • 15 dag svinine
  • 1 čebula
  • 10 dag riža
  • 1,5 l vode ali juhe
  • mast ali olje
  • majaron, lovor, poper, sol

Priprava recepta

Recept za zeljno juho z mesom je relativno enostaven. Na olju spražimo čebulo, narezano na drobno, dodamo na rezance narezano zelje, ter na male koščke narezano meso.

Dobro prepražimo, dodamo začimbe in dušimo. Omehčanemu zelju in mesu dodamo opran riž, zalijemo z juho ali vodo in kuhamo še 15 minut.

Juho potresemo s peteršiljem, za okus pa dodamo še malo vina in košček masla.

Oglejte si sorodne recepte
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Ražnjiči v svinjski mrežici
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Pretaknjena svinjska ribica v začimbnem ovoju
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Kodrasta endivija s krhkim svinjskim filejem
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska bakalca z žlikrofi
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska pečenka v plašču iz pršuta
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska zarebrnica po domače
Oglejte si tudi
Enolončnice, Mesne jedi

Quo’ fen tan’ ali Vietnamski bograč

Španska enolončnica s piščancem
Enolončnice, Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Španska enolončnica s piščancem

Enolončnice

Jota

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top