Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

svinjski kotlet po domače

Jedi iz svinjine
Kotlet Svinjina

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

6 svinjskih kotletov,<BR>10 dag prekajene šunke,<BR>10 dag kislih kumaric,<BR>10 dag vloženih šampinjonov,<BR>gorčica,<BR>sol,<BR>poper,<BR>3 stroki česna,<BR>2 žlici kisle smetane,<BR>0,2 dcl viski,<BR>0,2 dcl rdečega vina.

Priprava recepta

Kotlete potolčemo, solimo popramo, po eni strani namažemo z gorčico in na vročem olju opečemo. Na preostanku maščobe popražimo čebulo da porjavi, dodamo gobe, prekajeno šunko in kisle kumarice č vse narezano na rezance, popražimo, dodamo še česen in žlico gorčice. Popražimo tudi to in zalijemo. Vložimo kotlete in podušimo. Ko so kotleti mehki, omako zgostimo s podmetom, dodamo še malo viskija, rdečega vina in kisle smetane.

Oglejte si sorodne recepte
Svinjska krača v zelenjavno mozaični omaki
Nadevan svinjski file PAPGALO
Z zelenjavo nadevana svinjina
Suhi svinjski vratnik v krušnem testu
Ražnjiči v svinjski mrežici
Svinjski medaljon s suhimi slivami
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Jedi iz govedine, Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Pikantni čevapčiči

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top