Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Martinov krožnik koline

Jedi iz svinjine

Čas priprave: min

Težavnost: 6

Število oseb: 4

Jedi meseca

Loading...

Sestavine

400 g svinjske ribe – hrbta brez kosti,

400 g pečenica,

400 g krvavice,

400 g krompirja,

300 g kislega zelja,

100 g čebule,

50 g hamburger slanine,

lovor, sol, poper v zrnu, ocvirki, zaseka

Priprava recepta

Svinjsko ribo začinimo in spečemo kot pečenko.
Pečenice skuhamo in popečemo.
Krvavice naredimo  tako, da pekač podlijemo z oljem in vodo, krvavice napikamo in spečemo.
Krompir olupimo, narežemo na kocke in skuhamo v slani vodi.
Zelje operemo v mrzli vodi, čebulo sesekljamo in prepražimo, dodamo narezano hamburger slanino, odcejeno zelje, malenkost zalijemo, dodamo lovor, sol, poper v zrnu in dušimo.
Krožnik sestavimo kot je na sliki, na koncu priloge zabelimo s ocvirki , katere smo segreli na zaseki.

Nasvet

Jed je konkretna in obilna, primerna za zelo lačne.

Oglejte si sorodne recepte
Odličen recept za sajavčke - hitra priprava
Zelenjavni narastek iz palačink
Nov recept za mini kokosove rezine
Panna cotta Špargljeva panakota z biskvitnimi kockami in svežimi jagodami
Krunch Recept KRUNCH
Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Jedi iz govedine, Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Pikantni čevapčiči

Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Mesna nabodala z zelenjavo in številnimi svežimi zelišči

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top