Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Svinjska ribica v listnatem testu

Jedi iz svinjine
Svinjina

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

2 svinjski ribici,
sol,
poper,
česen v prahu,
zavitek listnatega testa,
8-10 rezin kuhane prekajene šunke,
8-10 rezin sira,
jajci za mazanje.

Priprava recepta

Svinjsko ribico solimo, popramo, natremo s česnom in na vročem olju popečemo iz obeh strani. Ohladimo.<BR>Listnato testo odtalimo, ga na tanko razvaljamo in narežemo na kvadrate. <BR>Prav tako narežemo svinjsko ribico na kose. Te kose mase položimo na testo, nanjo damo šunko in sir in testo iz obeh strani zapognemo. <BR>Damo na pekač, pomažemo z jajci, lahko okrasimo s preostankom testa in spečemo.<BR>Na začetku pečemo pri temp. 220 C nato, ko testo porumeni pa še pri 180 C.

Oglejte si sorodne recepte
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska pečenka v plašču iz pršuta
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Z zelenjavo nadevana svinjina
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjski zrezki v foliji
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska ribica v skorjici iz suhega sadja
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Svinjska ribica z lososom
Svinjska pečenka v plašču iz pršuta Kodrasta endivija s krhkim svinjskim filejem
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Jedi iz govedine, Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Pikantni čevapčiči

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top