Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Štrudelj s suhim svinjskim vratom in kislim zeljem

Jedi iz svinjine, Tople porcijske predjedi
Svinjina

Loading...

Sestavine

20 dag vlečeno testo,
½ kg kislo zelje,
5 dag čebula,
5 dag ocvirki z mastjo,
20 dag suhi svinjski vrat,
česen, mleta kumina,
sol, poper.

Priprava recepta

Kuhano kislo zelje odcedimo in ga na ocvirkovi masti z dodatkom sesekljane čebule, česna, na kocke narezanega suhega vratu prepražimo, začinimo z mleto kumino, solimo, popramo, ohladimo. Pri praženju pazimo, da vsa voda izpari. Ohlajeno kislo zelje potresemo po ¾ površine pooljanega testa, zavijemo, Štrudelj premažemo z oljem in spečemo pri 195°C cca 30 minut. Serviramo kot toplo jed lahko pa jemo tudi hladnega.

Nasvet

čas priprave: 60 minut

Oglejte si sorodne recepte
Mleta mrežna pečenka Mleta mrežna pečenka
Mleta mrežna pečenka Svinjski medaljon s suhimi slivami
Mleta mrežna pečenka Svinjsko meso z bučkami in koruzo
Mleta mrežna pečenka Z zelenjavo nadevana svinjina
Mleta mrežna pečenka Suhi svinjski vratnik v krušnem testu
Mleta mrežna pečenka Svinjska krača v zelenjavno mozaični omaki
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top