Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Špageti t ragujem iz piščančjih beder in šampinjonov

Mesne jedi, Špageti
Gobe Piščanec Šampinjoni Špageti

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

400 g piščančja bedra BKK,
120 g čebula,
20 g korenje,
20 g steblasta zelena,
koža dimljene slanine,
40 g paradižnikova mezga,
100g pelati,
80 g šampinjoni sveži,
20 g bela moka,
2 dl perutninska juha,
lovorjev list, rožmarin,
vino belo, sol,
400 g špageti,
riban parmezan,
poljubna dekoracija.

Priprava recepta

Piščančja bedra zmeljemo skupaj s čebulo, steblasto zeleno, zalijemo z malo vode ali juhe in dušimo skupaj z naribanim korenjem, kožo od dimljene slanine, paradižnikovo mezgo in pelati, lovor in rožmarin, solimo, dušeni masi dodamo na lističe narezane šampinjone, izparimo tekočino, pomokamo, zalijemo z vinom, perutninsko juho, dobro prevremo, popravimo okus in prelijemo preko kuhanih špagetov, potresemo z naribanim parmezanom in ponudimo.

Nasvet

čas priprave: 40 minut

Oglejte si sorodne recepte
Perutninski ocvrtki Piščanec z gobovo omako
Perutninski ocvrtki Piščančji jetrni lonec v madeira aspiku
Perutninski ocvrtki Perutninski ocvrtki
Perutninski ocvrtki Paella - Španska narodna jed
Perutninski ocvrtki Pečene piščančje prsi s paprikino omako
Perutninski ocvrtki Piščančji file polnjen s špinačo in sirom v janežovi omaki
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top