Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Špageti capre e olive

Špageti
Olive Špageti

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

14 dag špagetov<BR>0,2 dl olivnega olja<BR>4 dag oliv<BR>2 dag kaper<BR>2 dag česna<BR>3 dag parmezana<BR>vino<BR>

Priprava recepta

V ponvi segrejemo olivno olje, dodamo kapre in izkoščičene olive&nbsp; in jih malo popečemo. Dodamo strt česen in pustimo, da zadiši in nato zalijemo z vinom.Dodamo skuhane špagete (al dente), sol in sesekljan peteršilj in vse skupaj premešamo. Serviramo s parmezanom.

Nasvet

Pomemno je, da imamo vse sestavine pri roki že pripravljene, ko začnemo delati.Vse skupaj&nbsp; se dogaja zelo hitro, zato bodite pazljivi.Vse skupaj je zaman, če se vam recimo česen zažge in pogreni.

Oglejte si sorodne recepte
Piščanec po Špansko Piščanec po Špansko
Vegetarijanski Špageti
Bazilikini špageti Peresniki z olivami
Špageti alla carbonara
Bazilikini špageti Špageti s panceto
Bazilikini špageti Bazilikini špageti
Oglejte si tudi
Bazilikini špageti
Molekularni recepti, Omake, Testenine, Špageti

Bazilikini špageti

Špageti

Špageti s čilijem in z olivami

Špageti

Špageti po vrtnarsko

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top