Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Siroki rezanci s piscancjim ragujem

Mesne jedi, Peresniki, rigatoni, rezanci

Število oseb: 4 osebe

Piščanec

Loading...

Sestavine

cisto piscancje meso 40 dag
Cvetaca 12 dag
Grah 12 dag
Korenje 12 dag
cebula 10 dag
Maslo 5 dag
Kokosja juha 2 dcl
Moka 2 dag
Sladka smetana 1 dcl
Siroki rezanci 40 dag
Sol, poper, timijan.

Priprava recepta

Sesekljano cebulo preprazimo na maslu, dodamo na kocke narezano piscancje meso, vse skupaj se preprazimo, pomokamo, zalijemo z juho, dodamo zelenjavo ter dusimo priblizno 10 minut. Zacinimo, prilijemo sladko smetano in prevremo. Siroke rezence skuhamo v slanem kropu, jih odcedimo, naoljimo, polizimo na kroznik ter prelijemo s pripravljenim ragujem. Po vrhu potresemo sesekljan petersilj in serviramo na kroznik.

Oglejte si sorodne recepte
Španska enolončnica s piščancem Zvita piščančja stegna s slivami
Španska enolončnica s piščancem Nadevan piščanec s proseno kašo in gobami
Španska enolončnica s piščancem Španska enolončnica s piščancem
Španska enolončnica s piščancem Piščančje kroglice v vermutovi omaki
Španska enolončnica s piščancem Piščančja solata
Španska enolončnica s piščancem Piscancji zvitki z belgijskim radicem
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top