Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Ragu iz govejega srca

Enolončnice, Mesne jedi

Čas priprave: 60 min

Težavnost: 6

Število oseb: 4

Govedina

Loading...

Sestavine

  • 1kg govejega srca
  • 2 korenčka
  • 6 dag olja ali masti
  • 4 dag moke
  • 0,5l juhe iz kocke
  • 3-4 žlice rdečega vina
  • 3 žlice kisle smetan
  • 1-2 kisli kumarici
  • pol kocke za pečenkino omako
  • poper, sol

Priprava recepta

Dobro oprano srce zrežemo na kocke kot za golaž ali še malo drobneje.Vloncu segrejemo maščobo in na njej zlatorumeno popražimo moko.Prilijemo juho in gladko razkuhamo.Dodamo srce,kolesca korenčka,malo soli in popra.če je pregosto,prilijemo še malo vode.Lonec zapremo in kuhamo od znaka 20-25 minut.Odpremo. Omako izpopolnimo s sesekljanima kumaricama,vinom,poprom,kocko za pečenko in kislo smetano.Ponudimo z domačimi rezanci,rižem ali kruhovimi cmoki. čas za kuho:20-25 minut,pa dober tek vam želim.

Oglejte si sorodne recepte
Priprava govedine po lovsko Goveja juha z rezanci in jetrnimi cmočki
Priprava govedine po lovsko Goveji medaljon s semensko skorjo in porto omako
Quo' fen tan' ali Vietnamski bograč
Information |Description=Gulyás, készült a fegyverneki gulyásfesztiválon |Source=Hungarian Wikipedia |Date=Uploaded 2007 |Author=hu:User:Lily15 |other_versions Bograč
Priprava govedine po lovsko Govedina po lovsko
Priprava govedine po lovsko Kuskus z govejim mesom
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top