Rafaelo torta
Oddaj svojo oceno
Priprava recepta
En dan prej specite biskvit iz 8 jajc. 2 beli čokoladi stopite v malo vode in dodajte 2 dcl sladke smetane, tekoče. Premešajte in postavite v hladilnik.
DRUGI DAN v belo čokolado dodajte še 4 dcl sladke smetane tekoče in i 2 krem fix-a. Z mešalnikom stepamo tako dolgo, da se smetana strdi. Biskvit prerežite na pol. Pol biskvita zmečkajte z rokami. V zdrobljen biskvit dodajte 100 g kokosa, mandarine in premešajte z roko. V to zmes dodajte zmes čokolade in sladke smetane. Vse skupaj na rahlo premešajte. Zmes dajte na preostalo polovico biskvita in z roko oblikujte polkrog. 2 dcl sladke smetane stepite dodajte malo krem fix-sa, da bo trša in z njo premažite torto. Po smetani pa posujte preostalih 100 g kokosa.