Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Rafaelo torta

Torte

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

8 jajc
2 beli čokoladi (200g)
8 dcl sladke smetane
3 krem fix
200 g kokosa
mandarine iz konzerve
2 šlag peni

Priprava recepta

En dan prej specite biskvit iz 8 jajc. 2 beli čokoladi stopite v malo vode in dodajte 2 dcl sladke smetane, tekoče. Premešajte in postavite v hladilnik.
DRUGI DAN v belo čokolado dodajte še 4 dcl sladke smetane tekoče in i 2 krem fix-a. Z mešalnikom stepamo tako dolgo, da se smetana strdi. Biskvit prerežite na pol. Pol biskvita zmečkajte z rokami. V zdrobljen biskvit dodajte 100 g kokosa, mandarine in premešajte z roko. V to zmes dodajte zmes čokolade in sladke smetane. Vse skupaj na rahlo premešajte. Zmes dajte na preostalo polovico biskvita in z roko oblikujte polkrog. 2 dcl sladke smetane stepite dodajte malo krem fix-sa, da bo trša in z njo premažite torto. Po smetani pa posujte preostalih 100 g kokosa.

Oglejte si tudi
Torte

Kavne tortice

Torte

Limonina pita z borovnicami

Torte

Malinova sladoledna torta s poljubčki

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top