Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Pomladanska juha z mesnimi cmoki

Juhe

Čas priprave: 30 min

Težavnost: 6

Število oseb: 4

Cmoki

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 200 g telečjega mesa
  • 40 g masla
  • 60 g čebule
  • 80 g krompirja
  • 80 g stročjega fižola
  • 40 g korenja
  • 40 g bučk
  • 40 g šampinjonov
  • 40 g paradižnikovih pelatov
  • 8 dl goveje juhe
  • 1 jajce
  • 80 g belega kruha
  • limonin sok, peteršilj, majaron, sol, poper

Priprava recepta

Na maslu zarumenimo čebulo, postopoma dodamo narezano zelenjavo (glede na čas kuhanja ): krompir, korenje, stročji fižol, šampinjone, bučke, pelate, zalijemo s hladno juho brez maščobe, začinimo in rahlo vremo. Medtem pripravimo mesne cmočke: kruh namočimo v juhi, očiščeno meso zmeljemo z namočenim kruhom, začinimo s soljo, poprom, majaronom, dodamo jajce, oblikujemo cmočke in jih kuhamo v juhi 10 minut. Juhi popramo okus s soljo, poprom in limoninim sokom, potresemo s sesekljanim peteršiljem in ponudimo.

Oglejte si sorodne recepte
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Zdrobovi cmoki
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Ričevi cmoki
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Lososovi cmoki
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Cmoki iz polente
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Ajdovi cmoki
Zdrobovi cmoki Recept za Zdrobovi cmoki Cmoki iz moke in pecilnega praška
Oglejte si tudi
Kolerabina kremna juha s snežno peno
Juhe

Kolerabina kremna juha s snežno peno

Enolončnice, Mesne jedi

Quo’ fen tan’ ali Vietnamski bograč

Španska enolončnica s piščancem
Enolončnice, Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Španska enolončnica s piščancem

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top