Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Polžki z jurčki in bučkami

Peresniki, rigatoni, rezanci
Bučke Jurčki

Loading...

Sestavine

30 dag polžkov
5 dag jurčkov
2 bučki
1 čebula
3 jajca
1 strok česna
sol
bazilika
timijan
poper
svež peteršilj
malo masla
žlica drobtin
10 dag sira

Priprava recepta

Polžke skuhamo, splaknemo ter odcedimo. čebulo nasekljamo in popražimo, dodamo na koščke narezane bučke in namočene jurčke. Dušimo do mehkega. Pekač namažemo in potresemo z drobtinami. Najprej stresemo v pekač polžke, dodamo bučke in jurčke, potresemo s timijanom, baziliko, posolimo, popopramo in prekrijemo z lističi sira. Vse prelijemo z žvrkljanim jajcem in zapečemo cca 20 min pri 200 C. Serviramo s solato.

Oglejte si sorodne recepte
Bučkina musaka s piščancem Sladko kisle bučke
Bučkina musaka s piščancem Piščančje stegno z jurčki na dušeni zeleni
Polnjene buče s črnim rižem zapečene v pečici
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Narastek s testeninami in pisano zelenjavo
Bučkina musaka s piščancem Zvitki z jajčevcev, polnjeni s papriko in bučkami
Bučkina musaka s piščancem Bučkina musaka s piščancem
Oglejte si tudi
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaronova ponev z brokolijem in s feta sirom

Široki rezanci z lososom
Peresniki, rigatoni, rezanci

Široki rezanci z lososom

Makaroni v gambozolini omaki
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaroni v gambozolini omaki

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top