Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Široki rezanci z lososom

Peresniki, rigatoni, rezanci
Široki rezanci z lososom

Čas priprave: 30 min

Losos Testenine

Loading...

Sestavine

600 g širokih rezancev
poper
malo belega vina
1 strok česna
manjši lovorjev list
250 g prekajenega lososa
2 dcl sladke smetane za kuhanje
sol, olivno olje.

Priprava recepta

Lososa vzamite iz pakiranja in ga položimo v segreto olje, začinite in rahlo podušite, zalijte s sladko smetano in dodajte par kapljic belega vina.

Kuhajte, dokler se omaka lepo ne zgosti. Široke rezance skuhajte in odcedite. Dodajte omaki in premešajte. Potresite s parmezanom in servirajte!

Oglejte si sorodne recepte
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Narastek s testeninami in pisano zelenjavo
Rezanci s tartufi Losos na paradižnikih z zelišči
Rezanci s tartufi Lososovi cmoki
Rezanci s tartufi Rezanci s tartufi
Rezanci s tartufi Lososov file v Argentinski omaki
Rezanci s tartufi Pasta cigareta
Oglejte si tudi
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaronova ponev z brokolijem in s feta sirom

Makaroni v gambozolini omaki
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaroni v gambozolini omaki

Peresniki, rigatoni, rezanci

Testenine morje

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top