Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Polnjen morski list s šampinjoni in jajco na krompirjevem podstavku

Morske specialitete
Gobe Šampinjoni

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

2 kom. morski list po 250 g
sol
poper
olje za peko
100g šampinonov
1 jajce
pol kisle smetane
100g trdega sira
pol glave čebule
5 srednje velikih krompirjev
rožmarin

Priprava recepta

Morske liste očistimo in zarežemo po hrbtni strani po dolžini lih začinimo s soljo in poprom ter jih opečemo v vročem olju, posebej v ponvi prepražimo na olju čebulo na kocke nasekljano in na rezine šampinjone začibnimo in vežemo z jajco.
na pekeč narežemo na rezime krompir začinimo sol, poper, rožmarin ter pečemo v pečici na 200 stopinj, ko je morski list pečen ga na sfiliramo in nadevamo s šampinjoni, čez njega pa posujemo nariban sir in kislo smetano ter zapečemo v pečici na 200 stopibnj 10 minut.

Oglejte si sorodne recepte
Ajdova kaša z gobami Janež (finocchio ) s šampinjoni
Ajdova kaša z gobami Ajdova kaša z gobami
Ajdova kaša z gobami Postrvi v omaki iz šampinjonov
Ajdova kaša z gobami V belem vinu poširana puranja prsa s šampinjoni in aurora omako
Ajdova kaša z gobami Piščančja bedra z omako s suhim sadjem in šampinjoni
Ajdova kaša z gobami Polnjeni klobuki šampinjonov
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Polnjeni lignji z rižem in lovkami
Morske specialitete, Ribje jedi

Polnjeni lignji z rižem in lovkami

Morske specialitete, Ribje jedi

Lignji v marinadi

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top