Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Polnjen morski list s sampinjoni in jajco na krompirjevem podstavku

Morske specialitete

Število oseb: 2 osebi

Gobe Šampinjoni

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

2 kom. morski list po 250 g
sol
poper
olje za peko
100g sampinonov
1 jajce
pol kisle smetane
100g trdega sira
pol glave cebule
5 srednje velikih krompirjev
rozmarin

Priprava recepta

Morske liste ocistimo in zarezemo po hrbtni strani po dolzini lih zacinimo s soljo in poprom ter jih opecemo v vrocem olju, posebej v ponvi preprazimo na olju cebulo na kocke nasekljano in na rezine sampinjone zacibnimo in vezemo z jajco.
na pekec narezemo na rezime krompir zacinimo sol, poper, rozmarin ter pecemo v pecici na 200 stopinj, ko je morski list pecen ga na sfiliramo in nadevamo s sampinjoni, cez njega pa posujemo nariban sir in kislo smetano ter zapecemo v pecici na 200 stopibnj 10 minut.

Oglejte si sorodne recepte
Ješprenova rižota z lisičkami Puranja stegna v pivu s šampinjoni
Ješprenova rižota z lisičkami Janež (finocchio ) s šampinjoni
Ješprenova rižota z lisičkami Postrv s porom in šampinjoni
Ješprenova rižota z lisičkami Ješprenova rižota z lisičkami
Ješprenova rižota z lisičkami Špageti t ragujem iz piščančjih beder in šampinjonov
Ješprenova rižota z lisičkami Zavitek s šampinjoni
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Polnjeni lignji z rižem in lovkami
Morske specialitete, Ribje jedi

Polnjeni lignji z rižem in lovkami

Morske specialitete, Ribje jedi

Lignji v marinadi

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top