Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Piščančje prsi v solati z ajdovo kašo

Mesne jedi, Sestavljene solate
Piščanec

Loading...

Sestavine

400 g piščančje prsi v ovoju
250 g ajdova kaša
100 g paradižnikove kocke
100 g kisle kumarice
50 g kisle gobice
100 g šalotka v kisu
sesekljan česen in peteršilj
olivno olje, balzamični kis
sol, poper

Priprava recepta

Ajdovo kašo skuhamo, splaknemo, odcedimo in ohladimo, zelenjavo narežemo poljubno, primešamo olivno olje, kis, na kocke narezanih ¾ piščančjih prsi, česen, peteršilj, sol in poper. Na krožniku servirano solato obložimo z v rožice zavitimi piščančjimi prsmi in poljubno dekoriramo.

Nasvet

Ponudimo kot samostojno jed čas priprave: 30 minut Energijska vrednost za 1 porcijo: 362 kcal

Oglejte si sorodne recepte
Piščanec po Špansko Piščanec z zelišči in omako iz porta
Piščanec po Špansko Piščančji ražniči z vinaigredsko omako
Piščanec po Špansko Piščanec po Špansko
Piščanec po Špansko Piščančja bedra s paradižnikom v pisani omaki
Piščanec po Špansko Dušena piščančja prsi na kiviju
Piščanec po Špansko Nadevana piščančja prsi s paradižnikom
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top