Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Perutninski Arabski lonec

Jedi iz perutnine
Čičerikina jed

Čas priprave: 30 min

Težavnost: 3

Število oseb: 4

Jajčevci Piščanec Čičerika

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 400g piščančjih prs
  • 150g čebule
  • 100g jajčevcev
  • 200g bučk
  • 150g paradižnika
  • Strok česna
  • 100g kuhane čičerike
  • 50g kuhane koruze
  • 60g paradižnikove mezge
  • Cimetova skorja, kurkuma, sol, mleti beli poper in olje

Priprava recepta

Na olju popražimo grobo narezano čebulo.

Dodamo narezano piščančje meso, jajčevce, sveži na kocke narezan paradižnik, skorjo cimeta, kurkumo, sol, paradižnikovo mezgo in dušimo 30 minut.

Nato dodamo še narezane bučke, kuhano čičeriko in koruzo ter jed dušimo še 15 minut nepokrito.

Ponudimo z rižem, kus kusom, kvinojo ali drugo prilogo.

Nasvet

čas priprave: 50 minut

Oglejte si sorodne recepte
Bananin riž z piščančjimi jetri Piščančja prsi v škarniclju
Bananin riž z piščančjimi jetri Piščančja pena z Roquefortom in holandsko omako
Bananin riž z piščančjimi jetri Bananin riž z piščančjimi jetri
Bananin riž z piščančjimi jetri Piščanec s sladkim janežem
Bananin riž z piščančjimi jetri Opečene piščančje prsi v solati z lečo
Bananin riž z piščančjimi jetri Piščančja stegna z omako po vinogradniško
Oglejte si tudi
Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Pečena gos z nadevom iz jabolk in orehov

Španska enolončnica s piščancem
Enolončnice, Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Španska enolončnica s piščancem

Jedi iz perutnine

Pečen kapun z jogurtom in medom

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top