Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Nadevan svinjski file PAPGALO

Jedi iz svinjine
Svinjina

[favorite_button]

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

600 g svinjski kotlet brez hrbtne kosti,
80 g šunka,
80 g sir,
60 g rumena sveža paprika,
60 g rdeča sveža paprika,
60 g zelena sveža paprika,
gorčica,
2dl rjava pečenkina omaka (rjavi fond), belo vino,
sladka smetana,
sol, mleti beli poper,
poljubna dekoracija in priloga.

[favorite_button]

Priprava recepta

Narezanim svinjskih kotletom zarežemo žepe, ki jih napolnimo z rezinami šunke in sira, kotlete opečemo na vroči maščobi. Kotlete postavimo na toplo. Na isti maščobi prepražimo na rezance narezano svežo raznobarvno papriko, zalijemo z belim vinom, počakamo, da vino izpari, dodamo gorčico, sladko smetano, pečenkino omako ali rjavi fond, solimo, popramo, po potrebi omako zgostimo, vložimo opečene kotlete jih dušimo še 5 minut in serviramo z izbrano prilogo.

Nasvet

čas priprave: 40 minut

Oglejte si sorodne recepte
Odojek v pečici Svinjska pečenka z pikantnimi hruškami
Odojek v pečici Svinjski file v skorjici
Recept za Zeljna juha z mesom Zeljna juha z mesom
Odojek v pečici Svinjska ribica v testu
Odojek v pečici svinjski kotlet po domače
Odojek v pečici Odojek v pečici
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Jedi iz govedine, Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Pikantni čevapčiči

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu
NOVO 21. 12. 20 Bučno olje
veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan
NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije
NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija
O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top