Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom

Tople porcijske predjedi
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom

Čas priprave: 90 min

Težavnost: 5

Število oseb: 3

Baldrijan Kaneloni Ohrovt Skuta

Loading...

Sestavine

  • Iz mleka, jajc in moke spečemo palačinke
  • 30 dag brokolija
  • 25 dag skute
  • 1 dcl kisle smetane
  • jajce
  • sol, poper
  • muškat skuhamo
  • Preliv: 1 kisla smetana, 1 jajce

 

Priprava recepta

Brokoli odcedimo, ohladimo in grobo sesekljamo, ter pridamo skuto, dodamo še kislo smetano, ki smo jo zmešali še z jajcem, soljo, poprom ter muškatnim oreščkom.

S to zmesjo namažemo palačinke, jih zvijemo v kanelone, damo v pomaščen pekač, prelijemo s kislo smetano in jajcem, potresemo s peteršiljem in zapečemo.

Kanelone pa lahko prelijemo tudi s paradižnikovo omako, ki jo pripravimo tako, da na olju prepražimo sladkor-rjavo, dodamo čebulo, še to popražimo, dodamo na kocke narezan olupljen paradižnik ter dušimo.

Pridamo še začimbe; sol, poper, timijan, rožmarin, lovor in majaron.

Oglejte si sorodne recepte
Fižol s skuto
Kaneloni s perutninskim nadevom
Smetanova rezina s sadjem, skuto in jogortom
Dušena svinjska rebra z ohrovtom
Ajdovi struklji s skuto
Skutni žličniki s sadno omako
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Ješprenova rižota z lisičkami
Tople porcijske predjedi

Ješprenova rižota z lisičkami

Musaka iz jajčevcev
Tople porcijske predjedi

Musaka iz jajčevcev

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top