Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Kaneloni s perutninskim nadevom

Jedi iz perutnine
Kaneloni

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

Žvrkljano testo:
18 dag moke,
2-3 dl mleka,
2 jajci, sol, olje za peko.

Nadev:
4 dag maščobe,
45 dag perutninskega mesa,
15 dag špinačnih listov,
5 žlič mesne juhe, poper.

Za paniranje:
2 celi jajci,
beljak,
6 dag moke,
10 dag drobtin.

Paradižnikova omaka:
5 jedilnih žlic kechupa,
1 paradižnik(olupljen in brez semenja).

Peteršiljeva majoneza:
majoneza,
zelen peteršilj,
žlica limoninega soka,
sol, poper.

Priprava recepta

Pripravimo žvrkljano testo in spečemo palačinke. Nanje damo nadev in jih zvijemo, oblikujemo v kanelone in dunajsko paniramo ter ocvremo.
Nadev: na maščobi prepražimo sesekljano čebulo, zmleto perutninsko meso, nato dodamo blanširane in sesekljane špinačne liste. Vse zalijemo z malo juhe, začinimo in dušimo. Nadevu primešamo 2 žlici bešamela, da se lepše veže veže in maže po palačinkah. Za paradižnikovo omako zmešano kechup z nasekljanim paradižnikom. Za peteršiljevo majonezo gladko zmešamo majonezo, limonin sok, sol, poper in peteršilj.

Oglejte si sorodne recepte
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom Jurčkovi kaneloni
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom Kaneloni iz bele polente s krompirjem, porom in polenovko
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom Kaneloni s skuto in brokolijem
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom
Kaneloni s skuto, brokolijem in baldrijanom Kaneloni na rimski način
Oglejte si tudi
Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Pečena gos z nadevom iz jabolk in orehov

Španska enolončnica s piščancem
Enolončnice, Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Španska enolončnica s piščancem

Jedi iz perutnine

Pečen kapun z jogurtom in medom

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top