Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Bučkin narastek

Tople porcijske predjedi

Čas priprave: 30 min

Težavnost: 4

Število oseb: 2

Bučke

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 80g vlečenega testa
  • 60g bučk
  • 30g skute
  • 0,5 dcl sladke smetane
  • 20g masla
  • 1 jajce
  • sol
  • PRELIV:
  • 0,5 dcl kisle smetane
  • 1 rumenjak

Priprava recepta

Model za narastek namažemo z maslom in ga obložimo z dvojno plastjo testa, tudi ob stranskih robovih. Bučke naribamo v skledo, solimo, dodamo skuto, jajca, kislo smetano
In premešamo. Maso razporedimo po testu v modelu, prekrijemo z plastjo testa, premažemo z prelivom in pečemo pri T 190 C, približno 20 minut.

Nasvet

- bučke lahko naribamo ali narežemo na kolobarje- jed je lahko kot predjed, priloga ali kot samostojna jed- narastek naj bo visok približno 4 cm

Oglejte si sorodne recepte
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Kus kus z bučkami
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Pečene bučke
Bučkini ražnjiči z šampinjoni Bučkini ražnjiči z šampinjoni
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Nadevane gratinirane bučke ali melancani
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Narastek s testeninami in pisano zelenjavo
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Sladko kisle bučke
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Ješprenova rižota z lisičkami
Tople porcijske predjedi

Ješprenova rižota z lisičkami

Musaka iz jajčevcev
Tople porcijske predjedi

Musaka iz jajčevcev

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top