Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Bradač s papriko

Juhe, Morske specialitete, Ribje jedi

Čas priprave: 60 min

Težavnost: 6

Število oseb: 4

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 1/2 kg rib
  • 2 rdeči papriki
  • 250 g olupljenih in sesekljanih paradižnikov
  • seskljan peteršilj
  •  česen, koromačev cvet in dobra misel
  • malo moke, kruhove drobtine
  • sol, poper, olje

Priprava recepta

Papriki najprej popecite v pečiic pol ure, da jima boste z lahkoto odstranili kožico.

Medtem očistite ribe, jih posoljene povaljajte v moki in pražite na olju. Ko so skoraj pečene, jih posušite na kuhinjskem papirju in postavite na toplo. Na svežem olju pražite paradižnike s česnom, ko se omaka zgosti, odstranite česen in dodajte na liste zrezano papriko, sol, poper in kuhajte, da bo mehko. Vzemite pekač, pomažite dno z omako iz paradižnikov (brez paprike), položite nanjo ribe in jih polijte z ostalo omako.

Potresite jih s koromačem , dobro mislijo, peteršiljem, drobtinami in pecite 10 minut v pečici pri 180°C.

Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Kolerabina kremna juha s snežno peno
Juhe

Kolerabina kremna juha s snežno peno

Polnjeni lignji z rižem in lovkami
Morske specialitete, Ribje jedi

Polnjeni lignji z rižem in lovkami

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top