Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Široki rezanci s tartufi

Peresniki, rigatoni, rezanci
Tartufi

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

400 gr. širokih rezancev,
100 gr. tartufnega masla ali tartufnega olja, 
80 gr. naribanega parmezana,
sol poper, 
1 kozarec belega suhega vina,
Beli tartufi.
3 dl sladke smetane,
80 g tartufate.

Priprava recepta

Na maslu popečemo na lističe narezane tartufe, dodamo tartufato, ter zalijemo z vinom. Pokuhamo, dodamo sladko smetano, solimo popramo, dodamo parmezan. Široke rezance skuhamo al – dente, ter jih dodamo v omako in premešamo. Po vrhu še naribamo tartufe, ter pokapamo z tartufnim oljem.

Oglejte si sorodne recepte
Peresniki s tartufi
Rezanci s tartufi čokoladni tartufi
Fritaja s šparglji in tartufi Istrska frtalja s šparglji in tartufi
Rezanci s tartufi Rezanci s tartufi
Rezanci s tartufi Polenovka v omaki iz tartufov
Oglejte si tudi
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaronova ponev z brokolijem in s feta sirom

Široki rezanci z lososom
Peresniki, rigatoni, rezanci

Široki rezanci z lososom

Makaroni v gambozolini omaki
Peresniki, rigatoni, rezanci

Makaroni v gambozolini omaki

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top