Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Pire iz melancanov

Priloge k glavnim jedem

Čas priprave: min

Jajčevci Melancani

Loading...

Sestavine

1200 g jajčevcev,
sok polovice limone,
4 stroka česna,
5 jedilnih žlic sezamovega olja,
sol, poper

Priprava recepta

Jajčevce očistimo in operemo. Večkrat jih prebodemo z vilicami in pečemo v pečici 20 minut pri 250°C.

Med peko jih obračamo. Pečene jajčevce ohladimo in olupimo. Meso pokapamo z limoninim sokom, stisnemo česen in dodamo olje. Vse skupaj zmešamo v pire in začinimo.

Serviramo k glavnim jedem z omako.

Oglejte si sorodne recepte
Puranova saltinbocca z jajčevci
Polnjeni jajcevci
Zvitki z jajčevcev, polnjeni s papriko in bučkami
Puranja saltimbocca z jajčevci
Polnjeni jajčevci
Burikitas s špinačnim nadevom
Oglejte si tudi
Ajdov praženec
Priloge k glavnim jedem

Ajdov praženec

Ajdovi struklji
Priloge k glavnim jedem

Ajdovi štruklji s polento

Stročji fižol po kmečko
Priloge k glavnim jedem

Stročji fižol po kmečko

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top