Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Nadevani telečji file z zelišči

Recepti SLO reprezentance
Teletina

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

Telečji hrbet b.k. 800g
Maslo 30g
Smetana alpska 150ml
Pistacija oluščena 80g

Žajbelj 2g
Majaron 1g
Bazilika 2g
Svinjska mrežica 100g

Priprava recepta

Telečji file zarežemo po sredini, nadevamo z zeliščnim musom. Ki smo ga pripravili iz drobno zmletih obrezlin govejega file, smetane, masla, zelišč in pistacije. Fileje začinimo in zavijemo v svinjsko mrežico. Zapečemo v pečici.

Nasvet

Glavna jed pripravljena za ketegorijo postrežba menuja s tremi hodi na SALON CULINAIRE MONDIAL v Baslu 2005. Za menu je Slovenska reprezentanca prejela srebrno medaljo.

Oglejte si sorodne recepte
Telečji zrezek z gorčico in baziliko
Telečja krača po milansko
Telečja zvita pečenka s hruškami in z gobami
Telečji zrezki s papriko
Nadevane telečja prsi
Telečja jetrca z gorčico
Oglejte si tudi
Recepti SLO reprezentance

Jakobinka na steljici iz kreše in avokada

Recepti SLO reprezentance

Morska žaba v krompirjevem ovoju na grahovem pireju in žafranovi omaki

Recepti SLO reprezentance

Žlikrof z repkom potočnega raka s šampanjsko omako

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top