LEDENE KOCKE
Priprava recepta
Za biskvit jajca, sladkor in vanilin sladkor penasto umešamo, dodamo olje, moko s pecilnim praškom in kakav. Maso damo v namazan pekač in pečemo 17 minut v ogreti pečici pri temperaturi 180 stopinj.<BR>Za sladkorno marinado vodo in sladkor kuhamo 10 minut.še topel biskvit prerežemo na pol in ga prelijemo z ohlajeno sladkorno marinado.<BR><BR>Za pripravo kreme: <BR>Iz mleka, pudinga in sladkorja skuhamo nekoliko gostejši puding, ga pokrijemo in ohladimo. Med ohlajanjem puding nekajkrat premešamo. Margarino in sladkor v prahu mešamo toliko časa, da se sladkor stopi. Nato dodamo ohlajen puding, ter dobro premešamo, da dobimo gladko kremo. Z njo premažemo ohlajen spodnji del in na vrh položimo drugo polovico biskvita.
Nasvet
čokolado stopimo na margarini in jo polijemo po biskvitu. Serviramo ohlajeno.