Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Jajčevci s sirom in jajci

Tople porcijske predjedi

Čas priprave: 45 min

Težavnost: 5

Število oseb: 3

Jajčevci Melancani

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 4 jajčevci
  • 300 g sira
  • 6 kuhanih jajc
  • 400 g praženih paradižnikov
  • 60 g kuhane šunke
  • 3 žlice naribanega parmezana
  • košček masla
  • olje za cvrtje, sol

Priprava recepta

Oprane jajčevce obrišemo in zrežemo na pol cm debele rezine. Solimo jih in jih pustimo stati, da odteče grenka tekočina. Odlijemo tekočino in jajčevce ocvremo, da porumenijo. V naoljen pekač zložimo ocvrte jajčevce, na vrh damo rezino sira, nato še rezine jajc. Potresemo s sesekljano šunko in dodamo malo popraženega paradižnika. Potresemo še s parmezanom in dodamo kose masla. Pokrijemo z jajčevci in nadaljujemo na enak način. Povrhu potresemo prepražen paradižnik, potresemo s parmezanom in dodamo še preostalo maslo. V segreti pečici pri 180 stopinjah Celzija jih pečemo približno 30 minut.

Oglejte si sorodne recepte
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Burikitas s špinačnim nadevom
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Jajčevci po tuniško
Jajčevci s sirom Jajčevci s sirom
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Puranja saltimbocca z jajčevci
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Jajčevci na žaru
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Nadevane gratinirane bučke ali melancani
Oglejte si tudi
Glavne jedi, Izpostavljeni recepti, Morske specialitete, Ribje jedi, Tople porcijske predjedi

Rižota z beluši in gamberi

Ješprenova rižota z lisičkami
Tople porcijske predjedi

Ješprenova rižota z lisičkami

Musaka iz jajčevcev
Tople porcijske predjedi

Musaka iz jajčevcev

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top