Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Fižolova solata z tuno

Sestavljene solate
Fižol

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

Majhna skodelica belega fižola (300 grams)
Majhna skodelica rdečega fižola ( 300 grams)
½ rdeče čebule
3 vejice pateršilja
1 žlica limonovega soka
1 žlica olivnega olja
2 čajna žlička gorčice
1 čajna žlička italijanskih začimb (bazilika, origano, rožmarin)
Poper,sol
½ kumarice
2 paradižnika
6 oliv
1 konzerve tune v vodi (125 grams)

Priprava recepta

Odcedite fižol. Zelo na tanko narežite čebulo. Operite peteršilj in ga narežite na majhne koščke. Naredite preliv iz limonovega soka, 1 žlico vode, olivenega olja, gorčice, zelišč, popra in soli. Umešanemu prelivu dodaj čebulo, narezan peteršilj in fižol. Daj v hladno skodelico.
Olupi kumarico in jo nareži na majhne kocke. Wash Operi paradižnik in ga narežina 8 delov.Na tanko nareži olive. Odcedi tuno in jo razdeli na majhne koščke.
Vse skupaj zmešaj z fižolom in dodaj poper in sol.

Oglejte si sorodne recepte
Fižolova šara
Pire iz belega fižola
Pečen fižol
Praženo piščančje meso z papriko, fižolom in arašidi
Srbski fižol
Fižolova solata s piščančjim filejem
Oglejte si tudi
Sestavljene solate

Zelenjavna solata z jajčevci

Sestavljene solate

Solata z mocarelo in majhnimi paradižniki

Sestavljene solate

Božanska solata

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top