Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

čokoladni tartufi

Slaščičarsko kosovno pecivo
Tartufi Čokolada

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

220 g čokolade,
60 g masla
150 g sladke smetane,
0,03 l čokoladni liker,
1 rumenjak,
kandirana pomarančna lupina narezana
na kocke.

Priprava recepta

Smetano kuhamo tako dolgo, da povre do polovice. Nato dodamo maslo in čokolado in mešamo tako dolgo, da se ohladi nato dodamo še rumenjak in ostale sestavine. Maso postavimo v hladilnik, da se strdi. Ko je masa ohlajena lahko iz nje oblikujemo kroglice, katere povaljamo v kakavu ali narezanih mandeljnih.

Oglejte si sorodne recepte
Beli čokoladni fondant Riževa krema z belo čokolado
Beli čokoladni fondant čokoladni liker
Beli čokoladni fondant čokoladna pena (mousse )
Beli čokoladni fondant Široki rezanci s tartufi
Kolač s čokolado in višnjami
Beli čokoladni fondant Beli čokoladni fondant
Oglejte si tudi
Slaščičarsko kosovno pecivo

Šarlota s smetano za kavo in z domačimi biskvitnimi piškoti

Sladice, Slaščičarsko kosovno pecivo

SAKOS kolač

Slaščičarsko kosovno pecivo

Marelični žepki ”Burgenland”

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top