Zamorčkove glave
Priprava recepta
Iz sestavin pripravimo po osnovnem receptu biskvitno testo. Na pekač, ki smo ga obložili s pergamentnim papirjem, nabrizgamo piškote, ki imajo premer 4 do 5 cm in so dober cm visoki. Med njimi pustimo dovolj prostora, da lahko vzhajajo. Pečemo jih 12 do 15 minut pri 175 do 195 C, potem pa jih zvrnemo na pekač, ki smo ga potresli s sladkorjem. Papir, na katerem so se pekli, navlažimo s hladno vodo in ga previdno odstranimo. Piškote pustimo ohladiti. Medtem skuhamo vanilijev puding iz praška za puding, sladkorja in mleka in ga puszimo ohladiti. Piškote po eni strani tanko namažemo z mareličnim želejem, sestavimo po 2 piškota skupuj z vanilijevim pudingom (plast ki je namazana z želejem, obrnemo proti pudingu ) in jih tanko premažemo z vročim mareličnim želejem. Nato jih pustimo nekoliko stati, da se napojijo. Zamorčkove glave premažemo ali prelijemo s čokoladno glazuro in jih pustimo ohladiti.