Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Polnjeno pečeno jabolko

Porcijske sladice
Jabolka

[favorite_button]

Loading...

Sestavine

4 jabolka,
60 g marcipana,
60 g nugata,
4 masleni piškoti,
2 žlici ruma,
1 žlička masla.

[favorite_button]

Priprava recepta

Jabolkam odrežite pokrov, odstranite peške in jih izdolbite. Drobno sesekljajte marcipan in nugat, Dodajte jima zdrobljene kekse in rum. Pečico segrejte na 220 stopinj. Jabolka napolnite z nadevom, jih položite v pekač, potresite s kosmiči masla, pokrijte z odrezanim pokrovom in pecite v sredini pečice 10 minut. Ponudite še vroče.

Oglejte si sorodne recepte
Puranja jetra z ocvrto čebulo, jabolki in Madeira omako
Pečena goska z jabolkami in figami
črna redkev z jabolkami
Blaga piščančja juha z jabolki Blaga piščančja juha z jabolki
Ocvrta jabolka
Pečena gos z nadevom iz jabolk in orehov
Oglejte si tudi
Porcijske sladice

Odličen recept za sajavčke – hitra priprava

Panna cotta
Porcijske sladice

Špargljeva panakota z biskvitnimi kockami in svežimi jagodami

Porcijske sladice, Sladice

Kostanjev tiramisu

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu
NOVO 21. 12. 20 Bučno olje
veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan
NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije
NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija
O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top