Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Perutninska solata s sadjem, currjem in rižem

Sestavljene solate
Riž

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

200 g kuhano piščančje bedro BKK,
40 g ananas iz kompota,
20 g kiwi,
40 g banane,
20 g kokosova moka,
40 g majoneza,
40 g basmatski riž,
Madras curry prah,
sol,
poljubna dekoracija.

Priprava recepta

Basmatski riž zdušimo, začinimo s soljo in še toplega napolnimo v primerne posodice ali modele. Ohlajeno kuhano piščančje bedro,narežemo na kocke, ki jih povežemo z majonezo, curry prahom in soljo. Ohlajen riž izvrnemo iz modela na sredino krožnika, napolnimo s piščančjo solato, obložimo s sadjem, potresemo s kokosovo moko, poljubno dekoriramo in ponudimo.

Nasvet

čas priprave: 40 minut

Oglejte si sorodne recepte
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Pečene piščančje prsi z zelenjavnim rižem
Bananin riž z piščančjimi jetri Bananin riž z piščančjimi jetri
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Riževa potica z ocvirki
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Piščančji medaljoni z koriandrom in sezamom na basmati rižu
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Pečen riž z rakci
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Polnjeni lignji z rižem in lovkami
Oglejte si tudi
Sestavljene solate

Zelenjavna solata z jajčevci

Sestavljene solate

Solata z mocarelo in majhnimi paradižniki

Sestavljene solate

Fižolova solata z tuno

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top