Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Pasta cigareta

Testa in kruh

Čas priprave: 30 min

Testenine

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

100g moke,
100g masla,
100g beljakov,
100g mletega sladkorja,
kakav po želji

Priprava recepta

Maslo umešamo dodamo sladkor in rahlo umešane beljake. Nato dodamo moko in vse skupaj dobro premešamo. maso ločimo na pol in polovici mase dodamo kakav.

Nasvet

To maso uporabljamo za delanje vzorcev na biskvit, ali pa maso na tanko namažemo v obliki krogov in spečemo , še tople oblikujemo v željeno obliko.Vzorec na biskvit naredimo tako, da maso, kateri smo dodali kakav na tanko nanesemo na peki papir z vilico ali kakšnim drugim predmetom naredimo vzorce. Nato damo papir za 20 minut v hladilnik. Vzamemo ven položimo na dno pekača, prelijemo z biskvitom in spečemo.

Oglejte si sorodne recepte
Rezanci z bučkami Rezanci z bučkami
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Narastek s testeninami in pisano zelenjavo
Široki rezanci s škampi in bučkami Široki rezanci s škampi in bučkami
Rezanci s tartufi Rezanci s tartufi
Široki rezanci z lososom Široki rezanci z lososom
REcept za špagete na hitro Hitri špageti
Oglejte si tudi
pirin kruh brez kvasa
Testa in kruh, Veganske jedi

Pirin kruh brez kvasa

Izpostavljeni recepti, Testa in kruh, Veganske jedi, Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Čičerikina pogača s suhim paradižnikom

Velikonočni venec z velikonočnimi pirhi
Testa in kruh

Velikonočni venec z velikonočnimi pirhi

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top