Kinder pingvin
Priprava recepta
Biskvit pripravite tako, da ločite jajca. Rumenjake in sladkor penasto umešajte, posebej stepite beljake v trd sneg. Nato sneg dodajte beljakom, prav tako moko ter na rahlo mešajte. Nato dodajte še kakav in prav na rahlo premešajte. Biskvit specite in ga kasneje prerežite na polovico.<BR>Kremo pripravimo tako, da v 2 dl mleka razmešajte sladkor, vanilin sladkor, moko in gustin. Ostalo mleko dajte na štedilnik segrevat. Ko zavre, dodajte zmes moke, gustina in sladkorja ter s šibo gladko razmešamo. Ko se zgosti, odstavimo in pustimo, da se malo ohladi. Ko je še mlačno, dodamo margarino in dobro zmiksamo. <BR>Potem na eno polovico biskvita namažemo polovico mase, kreme in lepo izravnamo. Polijemo s čokoladno glazuro in počakamo, da se čokolada strdi. Nato dodamo še ostalo kremo in pokrijemo z drugo polovico biskvita. Na koncu še prelijete s čokoldano glazuro.