Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Kaneloni s skuto in brokolijem

Testenine iz pečice
Kaneloni Skuta

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

12 kanelonov
14 dag brokolija
8 dag drobtin
20 dag skute
muškatni orešček
parmezan
sol, poper
1-2 jajci
Paradižnikova omaka:
Olivno olje
1 čebula
česen
4 debeli paradižniki
malo mezge
črne olive
timijan
sol
poper

Priprava recepta

Kanelone skuhamo in odcedimo. Brokoli skuhamo , odcedimo ter zmiksamo, dodamo skuto, drobtine, muškatni orešček, parmezan, sol, poper ter jajce. S tem nadevom napolnimo kanelone, jih nadevamo v omako v pekač, jih pomažemo še z oljem, potresemo s parmezanom in zapečemo.

Paradižnikova omaka:
Na olivnem olju popražimo sesekljano čebulo, dodamo česen, ter na kocke narezan olupljen paradižnik. To podušimo, dodamo še mezgo, sol, poper, timijan in olive.

Oglejte si sorodne recepte
Skutne rezine z jagodičjem Skutina pogača z breskvami
Skutne rezine z jagodičjem Skutno-smetanova torta z breskvami
Skutne rezine z jagodičjem Njoki s skuto
Skutne rezine z jagodičjem Skutini štruklji
Skutne rezine z jagodičjem Skutne rezine z jagodičjem
Skutne rezine z jagodičjem Pečena ajdova kaša s skuto
Oglejte si tudi
Testenine iz pečice

Narastek z makaroni in zelenjavo

Testenine iz pečice

Narastek iz špagetov

Testenine iz pečice

Potica z makaronov

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top