Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Špinačna QUESADILLA

Vegetarijanske jedi
Špinača

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

4 pšenične tortilje-25 cm <BR>15 dag naribanega čedar sira <BR>6 dag&nbsp;sesekljane čebule&nbsp;<BR>4 stroki&nbsp;sesekljanega česna&nbsp;<BR>8 dag&nbsp;očiščene in na rezance narezane zelene solate&nbsp;<BR>2 žlici navadnega solatnega preliva <BR>1&nbsp;mali, na kocke narezan paradižnik&nbsp;<BR>30 dag fižola po mehiško <BR>20 dag riža po mehiško <BR>1 žlica na drobno narezanega čebulinega zelenja

Priprava recepta

Tortiljo do polovice potresemo s sirom, špinačo in čebulo in česnom, prepognemo in spečemo na dvokrilnem žaru 3-4 minute. Pečeno quesadilo damo na polovico večjega krožnika, polkrožno jo obložimo s zeleno solato, potresemo s paradižnikom in poškropimo s prelivom. Na drugo polovico krožnika pa serviramo riž in fižol, po fižolu potresemo zelenje čebule.

Oglejte si sorodne recepte
Špinačni cmoki Piščančja rolada polnjena s špinačo na janeževi omaki
Špinačni cmoki Lososove rezine s špinačo
Špinačni cmoki Špinačni cmoki
Špinačni cmoki Domači Sojin Tofu s špinačo
Špinačni cmoki Ribja klobasica na sojinem pireju s špinačo
Špinačni cmoki Špinačni zavitek
Oglejte si tudi
Sladice, Vegetarijanske jedi

Bučne kroglice z bučnim oljem

Kreme v kozarcih, Sladice, Vegetarijanske jedi

Čokoladni mousse z bučnim oljem

Izpostavljeni recepti, Testa in kruh, Veganske jedi, Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Čičerikina pogača s suhim paradižnikom

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top