Sočni čokoladni rjavčki
![](/wp-content/uploads/2018/08/Web-Kulinarika-Kulinarična-Slovenija.jpg)
![](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/loading.gif)
Priprava recepta
1.Zmešajte moko, kakav, pecilni prašek in sončnična semena. Pečico segrejte na 180 (ventilatorsko na 160) stopinj. Maslo s sladkorjem penasto vmešajte, nato med mešanjem dodajajte posamezna jajca in na koncu narahlo vmešajte še moko.
2.Testo namažite na pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem, in ga pecite 20 do 25 minut. Še toplo ploščo razrežite na kvadratke 4 krat 4 cm in jih pustite, da se v pekaču ohladijo.
3.Za obliv sesekljajte kuverturo in jo raztopite na vroči vodni kopeli. Vmešajte začimbe in kolačke premažite s tekočo kuverturo. Počakajte, da se malo posušijo, jih obložite z orehi ter pustite, da se obliv popolnoma strdi.
Nasvet
čas priprave: 30 minut 120 kcal na košček Lisin namig: Namesto bučnih pešk lahko za pecivo uporabite tudi sesekljane orehe.