Pavlova z malinami
Oddaj svojo oceno
Priprava recepta
Na peki papir narišemo 3 pravokotnike (10×25 cm) in ga položimo na pekač. Beljake stepemo, dodamo polovico sladkorja in stepamo, dokler ni mešanica trda in sijoča. Previdno vmešamo preostali sladkor, škrob in naribano čokolado. Baiser maso napolnimo v dresirno vrečko z odprtino 10 mm in jo nabrizgamo na peki papir. Pečemo v vnaprej ogreti pečici pri 140 stop. C pribl. 90 minut. Testo ohladimo, šele potem ga vzamemo iz papirja.
čokolado razstopimo in jo prelijemo čez vsako testo.. Ohladimo.
Eno testo položimo na pladenj, ga nabrizgamo s stepeno smetano in obložimo z mlinami. nanj položimo drugo in storimo enako, nadaljujemo s tretjim.
Okrasimo z razstopljeno čokolado in postrežemo.