Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Indijska juha z rižem

Narodne juhe

Čas priprave: 60 min

Težavnost: 7

Število oseb: 3

Riž

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 10 dag čebule
  • 15 dag jabolk
  • 2 dag curryja
  • 0,5 l perutninskega fonda
  • 0,5 l kokosovega mleka
  • 5 dag basmatega riža
  • olje

Priprava recepta

Na olju prepražimo narezano čebulo in jabolka. Pomokamo potresemo s curryjem zalijemo s perutninsko osnovo in kokosovim mleko, ter solimo. Kuhamo pol ure in nato pretlačimo skozi gosto sito. Prevremo in po potrebi zgostimo s podmetom. Solimo serviramo s kuhanim rižem.

Oglejte si sorodne recepte
Ribja juha z rižem in zelenjavo Ribja juha z rižem in zelenjavo
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Zvitki surovega brancina z rdečim rižem
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Losos na črnem rižu s kaviarjem
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Morski sadeži z basmati rižem
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Ostriž za sladokusce
Polnjeni lignji z rižem in lovkami Polnjeni lignji z rižem in lovkami
No items found

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top