Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Sestavine in jedi
  • Moji priljubljeni recepti
  • Menu

Polnjene piščančje prsi

Jedi iz perutnine, Mesne jedi
Piščanec

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

4 fileji puranjih ali piščančjih prsi 12 dag skute 2 rumenjaka žlica drobtin žlica sesekljanega peteršilja žlica sesekljane čebule strok česna

Priprava recepta

Piščančje fileje potolčemo, skuto zmešamo s soljo, poprom, čebulo, peteršiljem in česnom. Napolnimo fileje, prepognemo in dunajsko paniramo ter ocvremo v vročem olju. Z istim nadevom lahko polnimo tudi palačinke in ocvremo.

Oglejte si sorodne recepte
Piščančji salpikon
Špageti t ragujem iz piščančjih beder in šampinjonov
Piščančja pena v pršutovem ovoju
Hrustljavi piščančji rezanci na žametni omaki z mandlji
Terina iz piščančjih beder z orehi
Piščančji soute s paradižnikovo smetanovo omako
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz svinjine

Martinov krožnik koline

Zadnje objave

NOVO 11. 11. 19 66. Gostinsko turistični zbor, Ljubljana

NOVO 19. 08. 19 Čičerika – živilo prihodnosti?

Miti o veganstvu
NOVO 09. 05. 19 Miti o veganstvu
Špargljeve jedi
NOVO 12. 04. 19 10 okusnih špargljevih jedi

NOVO 18. 03. 19 Chefs Stage- International Gastronomy & Hospitality Congress, Šibenik 18.-19.3.2019

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top