Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Polnjena piščančja krila z mandeljni in lešniki

Jedi iz perutnine, Mesne jedi

Čas priprave: 30 min

Piščanec

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 8 piščančjih kril, zgornji del
  • zeliščna skuta
  • sol, poper, curry, rdeča paprika mleta, ingver
  • sveže drobtine, lističi mandljev, nasekljani lešniki
  • jajca, moka, olje za cvretje

Priprava recepta

Recept za polnjena piščančja krila je odličen recept. Najprej zgornje dele piščanjčjih kril obrežemo in potisnemo kost nazaj.

V dobljeno odprtino napolnimo zeliščno skuto. Krila začinimo s soljo, poprom, curryjem, rdečo papriko in ingverjem.

En dan staremu belemu kruhu odstranimo skorjo, sredino narežemo na kocke in damo v multipraktik. Zmeljemo da dobimo sveže drobtine, vanje pomešamo mandlje in lešnike. Krila paniramo z moko, jajci in svežimi drobtinami z mandlji in lešniki.

Na vročem olju ocvremo in ponudimo s kakšno hladno omako (dip).

Oglejte si sorodne recepte
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščanec z rožmarinom
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščančji zrezek z gobami in sirom
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščanec na žaru z pekočo omako
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščančji kipnik z ocvrto čebulo na korenčkovem pireju
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščančji zrezek po mediteransko
Piščanec na žaru z pekočo omako Piščančja pena z Roquefortom in holandsko omako
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Račja prsa s štruklji iz rdečega zelja in mlinci

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top