Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Hitri špageti

Testenine
REcept za špagete na hitro

Čas priprave: 30 min

Težavnost: 3

Število oseb: 2

Bučke Melancani Testenine Špageti

Loading...

Sestavine

  • 400 g špagetov
  • 1 bučka
  • 1/2 malancan
  • po želji gobice
  • sladka smetana
  • 1-2dcl vode v kateri so se kuhali špageti
  • parmezan
  • česen
  • peteršilj
  • po okusu sol in poper

Priprava recepta

Za recept za špagete na hitro, najprej v ponvi segrejemo olivno olje dodamo narezane bučke, melancane in gobice.

Med tem časom že kuhamo špagete.Pražimo približno 10 minut.Dodamo sol peteršilj, sesekljan česen, malo pomešamo ter dodamo špagete.

Dolijemo vodo v kateri smo kuhali špagete, smetano in malo naribanega parmezana. Na rahlem ognju pokuhamo še par minut in če se nam zdi da so špageti “popili” vso omako potem dodamo še malo vode in smetane.

Ko serviramo na krožnik še poporamo in posujemo parmezan. Ponudimo še zeleno solato.

Nasvet

Zelo dobro kosilo ali večerja, ko nimamo veliko časa.

Oglejte si sorodne recepte
Rezanci z bučkami Jajčevci na žaru
Bazilikini špageti Bazilikini špageti
Rezanci z bučkami Špageti t ragujem iz piščančjih beder in šampinjonov
Rezanci z bučkami Rezanci z bučkami
Rezanci z bučkami Polnovredni peresniki z bučkami
Rezanci z bučkami Paradižnikova juha s špageti
Oglejte si tudi
Bazilikini špageti
Molekularni recepti, Omake, Testenine, Špageti

Bazilikini špageti

Testenine

Mafini iz testenin s šunko in zelenjavo

Špageti

Špageti s čilijem in z olivami

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top